Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid hvid YYZI9Slwbp

B01MPWJM34
Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp
  • øvre: stof
  • indvendig materiale: syntetisk
  • sål: gummi
  • lukning: uden lukning
  • Hæl højde: 3 cm
  • Hæl Type: flad
  • materialesammensætning: åndbart
  • sko-dækkende: normal
Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp Bugatti Damer Dy51606 Sneaker Hvid (hvid) YYZI9Slwbp
Brandundersøgelser DBI udfører brandundersøgelser for fastlæggelse af brandårsagen i bygninger, køretøjer, procestekniske anlæg samt elektriske installationer og apparater. Brandrådgivning DBI’s rådgivere kan sikre, at byggerier opfylder såvel beredskabs- som byggelovgivningen samtidig med, at ønsker til arkitektur og design tilgodeses. Inspektion Ved en årlig akkrediteret inspektion af jeres brandsikringsanlæg får I sat brandsikkerheden under lup! Brandtest DBI kan hjælpe med et bredt udvalg af værdiskabende brandtest, der bl.a. kan bruges til klassifikation og certificering. Nike Damer Wmns Air Max Ivo Sneaker Hvid blanc / Gris Froid / Platine Pur ArCNDvb
Sikringsrådgivning Skal din virksomhed investere i nyt sikringsudstyr, eller skal I have vurderet virksomhedens sikkerhedsniveau? Efterforskning DBI tilbyder en række efterforskningsydelser – både forebyggende og opklarende – der skal sikre din virksomhed mod tab. Beredskabsplaner En beredskabsplan sikrer, at din virksomhed er forberedt på at håndtere en eller flere krisesituationer. Adidas Originaler Los Angeles Dame Sneakers Gr229; klar Granit / Klar Granit / Bær F15st 9bvTUz73
Adidas Originals Mænds 9 os Grå WLpf2
Varevogne Mænds Stil 112 Pro Ankelhøje Lærred Skateboarding Sko Sort iaYJrtvVG4
Risikoledelse Risikoledelse indeholder projekter omhandlende både fysik sikkerhed og cybersikkerhed. Geox D Slange X Dame Sneakers Sort Sortc9999 eXPAOSKw
Kursus kode: AMU301

Kursusbeskrivelse

Deltageren kan selvstændigt montere, igangsætte, fejlfinde og reparere anlæg for tv-overvågning (ITV), som indeholder kameraer, monitorer, videoskiftere og billedlagringsenheder. Deltageren kender lovgivning og regelsæt omkring tv-overvågning samt de tre overvågningsniveauer: observation, verifikation og indentifikation. Deltageren har indgående kendskab til videosignalers opbygning, kameraers optik, relevante lyskilder i relation til tv-overvågning og kunderådgivning.
Personer med en el-teknisk baggrund, som f.eks. elektrikere, el-montører, radiomekanikere eller lignende.
Kursusbevis Der opnås uddannelsesbevis til de deltagere, der har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.
4 dage - TV-overvågning, grundlæggende (46988).
Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.
Frederikshavn, DBI Baldersvej 9 9900 Frederikshavn
Hvidovre, DBI Jernholmen 12 2650 Hvidovre
Kursusdatoer
MEDLEM
FORLAG
Taupe Softinos Damer Ona380sof Lukkede Ballerinaer ajBXy4
OM KODA
Huf Mænds Cromer Skateboarding Sko Sort Perforeret QUKXj
LOG IND

Mit Koda

for musikskabere og forlag

Selvbetjening

for musikbrugere

Rockport Mænds Stil Formål Wingtip Sko Mørkebrun Læder WXhdNvts
JENS OLE MCCOY: FRA UKENDT KUNSTNER TIL FILMMUSIK
Foto: Rasmus Weng
09. marts 2017
22 år ung, og allerede med flere afsluttede succesprojekter bag sig, og nu på vej ud i nye: Jens Ole McCoy, den ene halvdel af den nu opløste duo Ukendt Kunstner, har skabt lydsiden til Fenar Ahmads nye anmelderroste spillefilm ’Underverden’.
09. marts 2017

Allerede som 16-årig kom Jens Ole McCoy i kontakt med Fenar Ahmad, og for den dengang mere hiphop-funderede producer, var det en dør til nye muligheder, der blev lukket op. Jens Ole McCoy skabte lydsiden til Fenar Ahmad’s første spillefilm ’Ækte Vare’, og det banede vejen for samarbejdet omkring soundtracket til ’Underverden’.

Jens Ole McCoy fortæller her om arbejdet med filmmusikken, og ’springet’ fra hiphop til den mere synth-bårne og skarpt producerede filmmusik:

”Lige i starten af Ukendt Kunstners karriere blev jeg kontaktet af Fenar. Han skrev til mig, at han lavede film, og havde kæmpe visioner om film, og at han havde store visioner om, at det netop var mig, der skulle lave musikken. Det var stort for en dengang 17-årig knægt, som mig. Han kom ud til mig i Hellerup og spiste aftensmad, og vi talte om projektet, og det blev startskuddet til vores samarbejde. ’Ækte Vare’ var den første film, som jeg skrev musik til og også Fenars spillefilmsdebut. Hvor lydsiden til ’Ækte Vare’ mere var nogle beats, er musikken til ’Underverden’ et reelt score, hvor jeg er blevet udfordret på den måde, jeg arbejder og tænker på. Jeg er meget imponeret over Fenars måde at arbejde på, og har meget respekt for, at han kunne sige til mig dengang, at om fem år laver du musik til en film, der bliver et hit – han troede virkelig på mig, og det betyder meget,” fortæller Jens Ole McCoy.

Springet fra producer til filmkomponist

Drømmen om at skabe musik til billeder, har altid været der for Jens Ole McCoy, og på mange måder har det ikke været et ”spring”, men en naturlig forlængelse af en musikalske udvikling, som har været i gang fra barnsben af.

”Jeg har altid haft det i baghovedet, at det med filmmusikken ville blive aktuelt på et tidspunkt. Så mens vi havde Ukendt Kunstner, gik jeg altid og eksperimenterede med filmmusikken. Så jeg har ikke skulle ”genopfinde” mig selv. Men det har været et spring, fordi det at lave musikken til 'Underverden' har været anderledes. Det har været en helt ny dimension i mit arbejde. Man møder en masse mennesker og sidder og arbejder i en biograf, og jeg nyder begge dele. Og man siger jo, at forandring altid er godt," siger Jens Ole McCoy.

En anderledes arbejdsproces

Fra legende hiphop til en stram komposition – arbejdsprocessen adskiller sig væsentligt, fortæller Jens Ole McCoy:

”På et produktionsmæssigt plan, har jeg i alle mine år som musikproducer, lært at pille elementer af. Jeg startede med at have en milliard elementer, og så pillede jeg mere og mere fra. I filmmusikken har jeg ganske få elementer, måske 2-3 elementer af stemning og lyd per komposition, som jeg arbejder med. I hiphoppen lægger jeg mere til, men i filmmusikken skal der være plads til en hel film og til følelser. Man skaber plads til mennesker på film, og i hip-hop’en skaber man plads til rap’en.”

Et godt score leder videre til nye muligheder

”Indenfor filmmusikken har jeg nogle ting linet up, som jeg ikke kan komme ind på, men jeg kommer helt sikkert til at lave lydsiden til Fenars næste film – så meget vil jeg gerne afsløre. Og som et resultat af det gode arbejde med ’Underverden’ har jeg også fået nogle kompositionsopgaver ind på eksempelvis reklamer, som jeg er i gang med. Og så kunne jeg godt tænke mig at tage et skridt ud af Danmarks grænser med min musik, og jeg har ikke travlt. I de seneste måneder har jeg arbejdet som producer for en dansk rapper, der hedder Noah Carter, og det har givet mig blod på tanden for at ekspandere med min musik ud over grænserne. Men nogen gange kan vores sprog godt være en barriere,” fortæller Jens Ole McCoy, og fortsætter:

”Jeg drømmer ikke nødvendigvis om at komme til USA. England er også meget spændende – og det involverer både film, reklamer og min anden musik. Jeg har nogle kontakter i LA på et venskabeligt plan, som vil kunne hjælpe mig med at få min musik ud, men jeg skal også passe på, at jeg ikke brænder mig selv ud rent musikalsk inden jeg fylder 25.”

Kærligheden til musikken er driveren

”Min kærlighed til musikken er min altoverskyggende drivkraft. Jeg har i hele mit liv skulle deale med mange ting, som har gjort mig i dårligt humør, men jeg har altid kunnet læne mig op ad musikken – som en slags medicin mod det, jeg går op battler med. Og det er fantastisk, at noget, jeg elsker så højt, også kan være min levevej. Jeg er tosset med musik. Jeg er sindssygt taknemmelig. Da jeg var lille, lavede jeg ikke andet end at dagdrømme om de her ting, som er virkelige nu. Jeg vidste, at jeg ikke ville være sanger eller performer, men gerne ville lægges mærke til, og nu har jeg fundet vejen – det er næste surrealistisk,” siger en taknemmelig Jens Ole McCoy.

Om at vokse op med musikken

Og musikken har altid været der for Jens Ole McCoy.

”Min far er musiker og elsker også musik og har arbejdet med det. Min mor har også altid elsket musikken, men måtte droppe det som en levevej. Så min storebror og jeg er blevet proppet med musik, siden jeg kan huske noget som helst fra mit liv. Jeg havde en periode fra jeg var 4-5 år til jeg var 10, hvor jeg kun hørte Beck (Beck Hansen), som gjorde kæmpe indtryk på mig. Vi har også hørt meget rock (Led Zeppelin), som jeg ikke hører nu, men har betyder meget for mig. Min far var også en rigtig jazz-lover – piano-jazz, og det er jeg også blevet meget inspireret af,” fortæller Jens Ole McCoy.

Et godt råd eller tre

Går du også med en lille filmkomponist i maven, så får du her et par gode råd fra Jens Ole McCoy:

’Mit bedste råd vil være, at man skal prøve at se i sin omgangskreds – er der nogen, der har lyst til at lave film, er der nogen, der har en vision, som man kan samarbejde med, så er det en oplagt vej at gå. Udover det vil jeg sige, at man skal bare prøve at øve sig lidt – hiv nogle filmklip ned, og øv dig på at lave noget musik til det. Eller skriv eventuelt til Filmskolerne og byd ind på noget samarbejde. Og prøv at komme med på et skib, som sejler den vej. Hvis man virkelig gør det godt, og vil lave noget fed filmmusik, så ER det muligt. Der er brug for lyd til serier, Facebook og andet – sociale medier bliver kun større og større, serier bliver større og større, så der er muligheder. Find nogle andre, som også er i opstartsfasen, og byd ind – det kan der kun komme noget godt ud af. Hvis man også er en type, der kunne tænke sig at få noget anerkendelse, så tror jeg også, at det kunne være den rigtige vej at gå’, slutter Jens Ole McCoy.

OM JENS OLE MCCOY

22 år, født og opvokset i Hellerup (København), medlem af Koda siden 2012.

Lyt til musikken fra Varevogne Herre Re Gamle Skool Sneakers Grün ruskind / Lærred Ultramaringrønt / Sand Hvid Y10b6qW

Politisk agenda lige nu
Lov forhindrer fair betaling
Seneste nyt
26. april 2018
Generalforsamling i Koda: Fortsat udvikling skal sikre indtægterne
Årets generalforsamling i Koda blev afholdt i mandags. Sammenlignet med sidste år, hvor der skulle stemmes om både nye kandidater til bestyrelsen og nye vedtægter, var fremmødet beskedent. Men dem, der deltog, deltog aktivt, og det kom der gode diskussioner ud af om blandt andet Kodas fordelingsplan, de høje udbetalinger til udlandet og afregningen fra streaming.
09. april 2018
Koda leverer rekordregnskab – omsætter for en milliard
Koda omsatte for 1.028 millioner kroner i 2017. Det fremgår af den årsberetning, der udkommer i dag. Selvom noget af fremgangen skyldes efterbetalinger fra tidligere år, er der vækst på en lang række områder i organisationen.
14. marts 2018
Årets første udbetaling indeholder store beløb for brug af musik på digitale tv-tjenester
Er din musik blevet brugt på digitale tv tjenester i 2015 og 2016, skal du holde ekstra godt øje med årets første udbetaling fra Koda. Marts-udbetalingen indeholder nemlig store restbeløb for musik spillet på blandt andet tv-distributører som Stofa og Yousees digitale tjenester.
Koda på Facebook
Koda på Twitter

Koda · @koda_dk May 3

Hej Pårørende

Sundhedsprofessionelle efterlyser faste procedurer og redskaber til, hvordan systematisk pårørendeinddragelse kan udføres i praksis. Det viser en rundringning, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed har foretaget blandt flere centrale aktører i sundhedsvæsnet Hvordan, hvorfor og hvornår skal man tage samtaler med pårørende? Klinikere mangler faste rammer, konkrete procedurer og redskaber til at arbejde systematisk med pårørendeinddragelse. […]

Rieker Damer M6015 Sneakers Blå 37 Eu Blå hav / Metallic Blå / 15 wj7FU

Aktive pårørende er uvurderlige, når man rammes af sygdom. Men hvordan inddrager personalet dem meningsfuldt i forløbet? Redskab til pårørendeinddragelse testes på Aarhus Universitetshospital. Af Jimmy Damsgård, kommunikationskonsulent, Dansk Selskab for Patientsikkerhed ”Hvad har du mest brug for min hjælp til?” ”Hvilke undersøgelser eller samtaler skal jeg gå med til?” Det er nogle af de […]

Læs mere

Sygehuse holder i stigende grad åbent for pårørende. Ny undersøgelse viser, at 72 procent af sygehusafdelingerne i Danmark har åbent døgnet rundt. Første gang besøgstidsundersøgelsen blev gennemført, i 2013, var det kun 9 procent af afdelingerne, der havde fri besøgstid – der er tale om en 8-dobling på fem år. Pårørende har i stigende grad […]

Læs mere

Hej Sundhedsvæsen har været på besøg i klubben AB, hvor en gruppe friske fyre mødes to gange om ugen for at spille fodbold på veteranholdet ’Tjønserne’. Fodboldkampene afsluttes altid med en øl, hvor sved og mandehørm får plads til at fylde omklædningsrummet. Spillerne er ikke kun fodboldvenner – de er også pårørende til hinanden. De […]

Adidas Mænd X 172 Fg Fodboldstøvler Guld tagome / CSort / Solred Tagome / CSort / Solred Ukn8Ypb

Fandt du denne artikel brugbar? Ja | Nej Michael Kastrupsen fra Nivå har en hjertesygdom og har været indlagt på hospitalet adskillige gange de seneste 10 år. Han fortryder, at han ikke har inddraget sin kone Pia mere i sit sygdomsforløb. –Jeg følte, jeg sagtens kunne håndtere det selv og udfylde de roller, en mand […]

Læs mere

I de kommende 6 uger sætter TrygFonden og Dansk Selskab for Patientsikkerhed fokus på, hvor vigtige pårørende er – og hvordan de støtter bedst, når sygdom rammer. Selvom vores sundhedsvæsen er grundlæggende sundt, og læger og sygeplejersker hver dag går på arbejde for at gøre en forskel, sker der ind imellem utilsigtede hændelser. Men aktive […]

Candice Cooper Dame Lucia Høj Toptræner Sand Sand wT1dmAi

Når sygdommen rammer, vil ikke kun den ramte men også de pårørende som regel opleve at blive slået ud af kurs. Hvordan skal man agere og hvilken hjælp kan man være? Det kan være en hjælp for pårørende at vende den type spørgsmål med den syge, så man får talt om, hvordan man kan håndtere […]

Hogan Sko Hvid IwIBb02x1

Pårørende til patienter kan og vil spille en langt mere aktiv rolle – udover at komme med blomster og chokolade. Det viser ny landsdækkende undersøgelse. I forlængelse af undersøgelsen lancerer TrygFonden og Dansk Selskab for Patientsikkerhed ny pårørende-kampagne. Knap halvdelen af pårørende oplever sig ikke lyttet til eller inddraget af sundhedspersonalet, når deres nærmeste er […]

Læs mere

Forside

Kundeservice

Information

Viden om

Øster Jølby Apotek · Doktor Lunds Vej 4 · 7950 Erslev · CVR-nr. 30749227 [email protected]
Salomon Mænds Speedcross 4 Spor Runner Sort upN8k